Contact en Crisis

Heb je een vraag over eetstoornissen of behandelingen? Dan kun je terecht op de website Proud2Bme. Bij het tabblad info kun je hier allerlei informatie over vinden. Je kunt ook een vraag stellen op het forum of in één van de chats van Proud2Bme.

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot het Featback programma? Stuur ons dan een mail of vul onderstaand contact formulier in.

Contact Proud2Bme:
www.proud2bme.nl

Contact Featback:
Stuur gerust een mail met je vraag naar: zelfhulp.eetstoornissen@rivierduinen.nl

Afmelden Featback:
Na 8 weken wordt je automatisch afgemeld.
Of stuur ons een bericht via mail of het contactformulier.

Crisis

Soms kan het leven zo ondraaglijk zijn, dat zelfmoord de enige uitweg lijkt. De schijnbaar enige oplossing om een eind te maken aan een onleefbare en waarschijnlijk voor jouw gevoel hopeloze situatie. Vaak is het echter zo dat mensen die zelfmoordgedachten hebben of zelfs een poging doen eigenlijk helemaal niet dood willen. Vaker willen ze daarmee een signaal afgeven dat ze het leven op deze manier niet meer aankunnen en de pijn te groot is.

Wij geloven dat je ook op een andere manier de rust kunt vinden die je zoekt, maar wel met de juiste hulp. Helaas kan Featback jou deze hulp niet bieden. Stichting 113 kan dit wel. We willen je dan ook graag doorverwijzen zodat je direct informatie kunt krijgen en met iemand kunt praten als je dat wilt. Bij Stichting 113 kan dit via de telefoon, e-mail of chat. Gratis, anoniem en 24 uur per dag. 

Heel veel sterkte gewenst,
Het Featback team.

Crisis

Stichting 113
Website: www.113.nl

Telefoon: 0900-1130113